tienercentrum1 20010er centrum de Belleman heeft na een flitsende start op 25 mei 2008 zijn deuren geopend.

Het nieuwe centrum heeft tot doelgroep 12 t/m 15-jarigen maar ook 10/11 en 16/17-jarigen zijn van harte welkom.

Het centrum wil een centrale rol vervullen in de ontwikkeling van deze groep door een plaats te zijn waar jongeren met elkaar samen kunnen zijn.

Er zijn diverse sport en spel mogelijkheden en ook is het een plaats waar men zich lekker kan ontspannen. Door het aanbieden van workshops en thema avonden willen we de zintuigen prikkelen. Voorop staat dat jongeren in deze leeftijdscategorie zich thuis en veilig voelen.

tienercentrum2 200Ook willen we een signaal afgeven aan ouders dat het centrum na de verbouwing een nieuwe start heeft gemaakt.

Een nieuw interieur, een nieuw team en een nieuwe beheerder moeten ervoor zorgen dat het verleden niet opnieuw beleefd wordt.
De nieuwe structuur van het centrum wordt mede gedragen door stichting Paladijn, de organisatie voor welzijn.

tienercentrum3 300Wij hopen langs deze weg dat we uw interesse gewekt hebben en dat u en uw kinderen eens een kijkje komen nemen om zo kennis te maken met het 10er centrum.

Voor informatie kunt u ook terecht op de website www.10ercentrum.nl. Hier vindt u ook de komende workshops.

Hopelijk mogen wij u snel een keer begroeten.