Er is een nieuw initiatief om in Valkenswaard een competitie Buurt-Biljarten op te starten. Er wordt gespeeld met teams van 5 personen op de dinsdagavonden vanaf de derde dinsdag in september tot eind april. Hiermee is rekening gehouden met de Corso-bouwers.
Elk team speel 1x in 2 weken. De spelsoort is libre en de drempel is laag gehouden met een gemiddelde van 0 tot 2,50.

Elk buurtschap, buurtvereniging of wijkvereniging kan natuurlijk meedoen.charly scheur in laken
Zalen- en Biljartcentrum de Graver heeft na enkele verschuivingen door te voeren 4 biljarttafels ter beschikking gesteld. Er wordt gestreden om een wisseltrofee.

Een uitstekend project voor saamhorigheid en sociale contacten.

Inschrijven kan vanaf heden tot 1 augustus en kost €15,- per team. Meer informatie kunt u vinden op de inmiddels in gebruik genomen website www.buurtbiljartenvalkenswaard.nl