logo nl doet

Op vrijdagavond 9 maart hebben we met Stichting Doe mee® met Dommelen genoten van een erg gezellige, maar vooral ook zeer goed smakende Eet&Ontmoet. Ons doel was "Leer je buren kennen". Het bewerkstelligen van een betere cohesie tussen de nieuwe bewoners van Lage Heide en enkele aangrenzende straten is zeker geslaagd dankzij de inspanningen van onze internationale koks. Het buffet bestond uit een Syrische tomatensoep, een Koerdisch graan/bonen gerecht, een Syrisch rijstgerecht, een Somalisch bijgerecht en een Afghaans nagerecht. Tussen de gangen door hebben we ook de aanwezigen van de nodige informatie kunnen voorzien. Eenieder die meer wil weten over waar Stichting Doe mee® met Dommelen voor staat, kan altijd contact met ons opnemen via de mail of een van onze bestuursleden aan de mouw trekken.....