Datum : zaterdag 25 augustus 2018
Datum : dinsdag 28 augustus 2018

digitaal café
Digitaal café Valkenswaard , iedere dinsdagochtend  van 10 uur tot 12 uur

Digitale vragen? Stel ze in het digitaal café!
Hoe werkt mijn tablet? Hoe zet ik een e-book op mijn e-reader? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone?
Tijdens het digitale caf֖é van de bibliotheek kunt u vragen stellen over internet, apps, tablet of smartphone. Aan medewerkers van Bibliotheek De Kempen, aan vrijwilligers én aan andere bezoekers. Toegankelijk voor leden en niet-leden.

Over de vele mogelijkheden van de digitale bibliotheek kunnen we natuurlijk ook alles vertellen:
- Het reserveren en verlengen van boeken via de online catalogus van de bibliotheek?
- De app Bibliotheek Wise gebruiken, om altijd en overal te kunnen reserveren en verlengen?
- Verlanglijstjes maken?
- Leren hoe u e-books op tablet of e-reader kunt zetten?
- De apps van de bibliotheek downloaden en gebruiken?

Bibliotheekmedewerkers en deskundige vrijwilligers staan klaar om u persoonlijk te helpen.Breng zo mogelijk uw tablet, telefoon of laptop mee.